13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Μητέρα της 12χρονης: «Η σύζυγός του μου είπε να μην το πω και να μου δώσει λεφτά» – Απερίγραπτη μπόχα: Με Πλεύρη – Πατούλη αλλά και την Εκκλησία ο μαστρωπός

Ημερομηνία:

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και εκμετάλλευσης ενός 53χρονου που την εξέδιδε. Η μητέρα της ανήλικης μίλησε για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εξήγησε πώς αντιλήφθηκε τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί της, αλλά και την αντίδραση της συζύγου του 53χρονου κατηγορούμενου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός 53χρονου στον Κολωνό. Η γυναίκα φέρεται να δούλευε στο μαγαζί του κατηγορούμενου, ενώ και η κόρη της πήγαινε και βοηθούσε προκειμένου να βγάζει κάποιο χαρτζιλίκι για να συνεισφέρει οικονομικά στην πολύτεκνη οικογένεια.

Η γυναίκα που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έχει συμβεί στο κοριτσάκι της, μίλησε στην εκπομπή T live. Όπως είπε, ήθελε να απαντήσει στους «ψιθύρους» και τους ισχυρισμούς ορισμένων ότι όλα αυτά γίνονται γιατί θέλει να αποζημιωθεί οικονομικά:

Έχω πάει όλα τα στοιχεία στην αστυνομία, δεν τα λέω μόνη μου. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά, ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. 

«Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει και ως εκεί. Ούτε αποζημίωση, ούτε λεφτά θέλω», είπε η γυναίκα.

Κολωνός: «Της έλεγε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες» 

Η γυναίκα περιέγραψε ακόμα πώς έμαθε για τα μηνύματα που αντάλλασε το παιδί με τον 53χρονο. Όπως είπε, ενώ έπαιζε με το κινητό, πήγε η θεία της να της το πάρει από τα χέρια και εκείνη αντίδρασε παράξενα. Ένιωσε αμηχανία και κοκκίνησε:

«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει “γιατί παίζεις τόσες ώρες με το κινητό, τι κάνεις”. Και πήγε να της το πάρει για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε», είπε η μητέρα της 12χρονης.

Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει γυμνά βίντο και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. 

«Πήρε το κινητό μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή και το άνοιξε. Όταν είδε τα μηνύματα, μου τα έστειλε όλα στο viber και εγώ πήγα κατευθείαν στο Α.Τ. Κολωνού για να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δε με δέχθηκαν αμέσως. Πήγα ξανά την επόμενη ημέρα και από με έστειλαν στη ΓΑΔΑ και από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η 12χρονη έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή.

53χρονος Κολωνός

Κολωνός: «Η γυναίκα του μου είπε να μην πω τίποτα για να μην καταστραφεί η οικογένεια»

Η μητέρα της 12χρονης αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με τη σύζυγό του 53χρονου κατηγορούμενου.

Όπως είπε στην εκπομπή, όταν επικοινώνησε μαζί της και της είπε τι έχει συμβεί, εκείνη προσπάθησε να την πείσει να μην καταγγείλει το περιστατικό και να τα βρουν μεταξύ τους.

"google ad"

«Με πήρε τηλέφωνο και της το είπα. Ξέρετα τι μου είπε; “Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας“. Και μου έλεγε Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά“. Της λέω “Είσαι σοβαρή; Θα έπρεπε η ίδια να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα, όχι να μου λες αυτά τα πράγματα», υποστήριξε η μητέρα.

53χρονος Κολωνός 2

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος

Νέα προθεσμία για την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, έλαβαν από τον 33ο Τακτικό Ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι, ο 53χρονος και ο 42χρονος.

Ο 53χρονος θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος καθώς του αποδίδεται ότι βίαζε και εκπόρνευε το παιδί, παρέμεινε σιωπηλός κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκαναν δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 53χρονος, που έχει κατάστημα στην Αθήνα, βίαζε το κοριτσάκι από τον περασμένο Απρίλιο υπό την απειλή όπλου και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Του καταλογίζεται επίσης πως μέσω αναρτήσεων των επίμαχων βίντεο εντόπιζε «πελάτες» για το παιδί.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι και βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Ο 53χρονος κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.α.

Χωμένος μέχρι το λαιμό στην γαλάζια πολυκατοικία ο 53χρονος μαστρωπέας της 12χρονης

“Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια” είναι το μότο που περιγράφει την κοινωνική εικ΄πνα που συντηρούσε ο 53χρονος μαστροπέας της 12χρονης και φυσικά φρόνιζε να κινείται στον αναλογο ιδεολογικά χώρο, επιδιώκοντας άκρες και επαφες στην γαλαζια πολυκατοικία, ΝΔ και Εκκλησία.

Ο 53χρονος οικογενειάρχης και παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας κακοποιούσε μαζί με έναν 42χρονο, ένα 12 χρονο κορίτσι. Ο 53χρονος μάλιστα έχει στενές σχέσεις με εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης όπως τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με το megafono.gr, ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης ενώ ο γιος του εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα.

Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος βαρύνεται με το αδίκημα της μαστροπείας, αφού φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το σπίτι του βιαστή που βρίσκεται ο Πατούλης και τον ευχαριστεί:

“Επειδή ο Ηλίας είναι ένας καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός Έλληνας, καλός Νεοδημοκράτης…”, είπε ο κ. Πατούλης:

 

star.gr

megafono.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...