30.8 C
Chania
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2026

Μητσοτάκης: Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες

Ημερομηνία:

Με συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω ανοίγει την προεκλογική περίοδο, μετά την επίσημη έναρξή της, εντός Αττικής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.«Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αττικής δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού, παρά μόνο εδώ, στο Αιγάλεω, στην εκλογική μου περιφέρεια. Εδώ είχα κάνει την πρώτη πολιτική εμφάνιση πριν από 20 χρόνια, τον Απρίλιο του 2003», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Από το δυτικό τομέα ξεκινώ τον αγώνα μας. Αυτόν που θα φέρει την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κλείσουμε την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον. Όλη η Ελλάδα θα είναι μπλε», τόνισε.Η δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως στα γαλάζια θα ντυθεί όλη η πατρίδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Το βλέπω στα πρόσωπα σας, το ακούω στη φωνή σας. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Αυτά είχαμε πει πριν από 4 χρόνια. Δεν θα άλλαζα ούτε μια λέξη από εκείνα μου τα λόγια. Είμαι εδώ για να σας βεβαιώσω ότι το σύνθημα μας αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα. Το είπαμε και το κάναμε».

Επενδυτική βαθμίδα με ισχυρή και σταθερή κυβέρνησηΟ πρωθυπουργός  αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που είχε δώσει το 2019 υπογραμμίζοντας πως τις τήρησε όλες. Αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στα έργα υποδομής στη δυτική Αττική, ενώ μιλώντας για την οικονομία και το στόχο της επενδυτικής βαθμίδας , δεσμεύτηκε ότι θα επιτευχθεί εφόσον από τις εκλογές προκύψει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε επίσης για την αναμόρφωση του εθνικού συστήματος υγείας και τον εκσυγχρονισμό του κράτους.«Από την πρώτη μας θητεία κρατήστε ένα πράγμα. Τη συνέπεια έργων και πράξεων», υπογράμμισε.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και δεσμεύτηκε για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Νίκος Καλογερής συγχαίρει τον νέο Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνο – Αλκέτα Ουγγρίνη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής συγχαίρει τον Κωνσταντίνο – Αλκέτα Ουγγρίνη για την εκλογή του ως Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ευχές και στον απερχόμενο Μιχάλη Ζερβάκη.

Χρηματοδότηση 205.300 ευρώ από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στον Δήμο Χανίων για σχολικές υποδομές στα Περιβόλια

Το Υπουργείο Μετανάστευσης ενέκρινε 205.300 ευρώ στον Δήμο Χανίων για προσωρινές σχολικές υποδομές στα Περιβόλια. Προκατασκευασμένοι οικίσκοι και αναδιαμόρφωση χώρων.

Μνημόνιο Συνεργασίας ΙΤΕ-OHB: “Η Κρήτη διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να εξελιχθεί στο κορυφαίο διαστημικό νησί της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη”

Μνημόνιο Συνεργασίας ΙΤΕ-OHB υπεγράφη στο Ηράκλειο για την ανάπτυξη διαστημικών τεχνολογιών στην Κρήτη. Στόχος η δημιουργία Κέντρου Αριστείας και νέων θέσεων εργασίας.

Στ. Αρναουτάκης: «Στηρίζουμε έμπρακτα το πρόγραμμα SPACE-Crete» – Η Κρήτη στο επίκεντρο των διαστημικών τεχνολογιών

Ο Στ. Αρναουτάκης υπογράμμισε τη δέσμευση της Περιφέρειας Κρήτης για το πρόγραμμα SPACE-Crete με ΙΤΕ και OHB. Υπογραφή συμφωνίας στο Ηράκλειο για διαστημικές τεχνολογίες.