20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στο Ενυδρείο Κρήτης

Ημερομηνία:

Μια πολύ ιδιαίτερη και συνάμα συναρπαστική εμπειρία υπόσχεται στους επισκέπτες του το Ενυδρείο Κρήτης, εντάσσοντας δραστηριότητες εικονικής πραγματικότητας, μέσω των οποίων μπορεί κανείς να παρατηρήσει από κοντά συναρπαστικούς οργανισμούς των ωκεανών, σαν να ήταν δύτης.

Στη σχετική του ανάρτηση το Ενυδρείο Κρήτης επισημαίνει:

“Η μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας σας περιμένει να την απολαύσετε στο Ενυδρείο Κρήτης!!!

Ζήσε από κοντά σα να είσαι δύτης το θαύμα και την μαγεία του βυθού της θάλασσας αντικρίζοντας μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο συναρπαστικούς θαλάσσιους οργανισμούς των ωκεανών.

Τόλμησε να κοιτάξεις στα μάτια την φάλαινα των 24 μέτρων από απόσταση αναπνοής.

Δες τα σαλάχια «manta ray» να οδηγούν ένα τεράστιο κοπάδι από φωσφορίζουσες μέδουσες μέσα από ένα κοραλλιογενή ύφαλο και εξερεύνησε με τον ειδικό φακό την ιριδίζουσα Φωτεινή Άβυσσο ανακαλύπτοντας μερικά από τα πιο περίεργα και τρομακτικά ψάρια που ζουν στα βάθη των ωκεανών.

Καθημερινά από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι!”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ