19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Μια κρητικιά μετανάστρια για τον 1 χρόνο κυβέρνησης αριστεράς: Σας στήριξα, όχι εσάς τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά για αυτά που είχατε δώσει τον λόγο σας. Διαψεύστηκα!

Ημερομηνία:

Η Νίκη Λατινάκη είναι μία από τους χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι εξαιτίας της κρίσης αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα για να μπορέσουν να επιβιώσουν αλλά και να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους. Από τη μακρινή Αγγλία, γράφει για τον 1 χρόνο κυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που βλέπει ως διάψευση των ελπίδων και των προσδοκιών, των δικών της και όλων των πολιτών που έχουν υποφέρει από τις βάρβαρες πολιτικές λιτότητας.

Γράφει:

Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος,

Aν απευθύνομαι σε σας αυτήν την χρονική στιγμή είναι ΌΧΙ για να σας συγχαρώ για την θλιβερή επέτειο της εκλογή σας, αλλά για να σας υπενθυμίσω μήπως και νοήσετε να σηκώσετε επιτέλους το ανάστημα, που επιβάλει η θέση που σας έδωσε με την ψήφο του ένας ολόκληρος υπερήφανος λαός ..

Κύριε Πρωθυπουργέ το όνομα μου είναι Νίκη Λατινάκη.

Αυτήν την επιστολή σας την στέλνω από την μακρινή ξενιτειά όπου με εξόρισαν οι ανέντιμοι, ψεύτες, κλέφτες, προκάτοχοι σας.

Που δυστυχώς θα συνεχίσω να είμαι εξόριστη εφόσον για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν οι ΕΛΠΙΔΕΣ για ΛΕΥΤΕΡΙΑ της Ελλάδος από τα κοράκια της Ε.Ε.και τον Γερμανικό άξονα.

Διαψεύστηκα οικτρά.

Για επιστροφή στην χώρα μου, για μια δίκαιη και αξιοπρεπή επιβίωση.

Μαζί με μένα διαψεύσατε και χιλιάδες συναγωνιστών.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Τα τελευταία τρία χρόνια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις κατέβαινα από Λονδίνο.

Σας στήριζα μαζί με τα ‘πρωτοπαλίκαρα’ των Χανίων με όποιο τρόπο μπορούσα ΌΧΙ εσάς τον Αλέξη Τσίπρα αλλά γι’αυτα που είχατε δώσει τον λόγο σας.

Είχατε δώσει το λόγο σας ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα σηκώνατε το ανάστημα αυτής της χώρας στο ύψος όπου της αξίζει.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

λίγες μέρες πριν την θλιβερή επέτειο της διάψευσης των υποσχέσεων σας και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 62% των Ελλήνων όπου σας εμπιστευτήκαμε, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας μιας ‘σύμμαχου’ χώρας, ο κύριος Σοιπλερ σας αποκάλεσε ΑΝΟΗΤΟ.

Αν εσάς κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος δεν σας πείραξε εμένα μου κάθισε στο στομάχι.

Με προσέβαλε, ένοιωσα ένα σφίξιμο στο στήθος.

Ένοιωσα ότι η υπερηφάνεια μου και της χώρας μου είναι σκλαβωμένη εξαιτίας των προηγουμένων ΠΡΟΔΟΤΩΝ και σας μαζί

Ένα λαό με ΙΣΤΟΡΙΑ υπερηφάνεια,αξιοπρεπεια.

Ένα λαό όπου έχει υποστεί τα πάνδεινα από την καταστροφική συνέπεια των Μνημονίων όπου αυτός ο ΑΝΟΗΤΟΣ επιβάλει .

Τα παρακάτω είναι από τα λίγα συνώνυμα του ΑΝΟΗΤΟΥ !

{Μωρός: κακοκέφαλος ανεγκέφαλος άμυαλος: ανέμυαλος μικρόμυαλος φυρόμυαλος μικρόνους αμβλύνους βραδύνους μικρονοϊκός ελαφρόμυαλος αλαφρόμυαλος κοντόμυαλος κουφόμυαλος κουφόνους ελαφρόγνωμος ελαφροκέφαλος κοκορόμυαλος ορνιθόμυαλος κουφιοκέφαλος κουφιοκεφαλάκιας ελαφρόνους παρλιακός σαχλός επιπόλαιος.}

Απ’οτι διαπιστώνω εκτός από Αγγλικά δεν γνωρίζετε ούτε την Ελληνική Γραμματική.

Αυτά τα μαθήματα είναι αμελητέα.

Σε αυτό που απορρίπτεστε εντελώς είναι ότι πιαστήκατε αδιάβαστος στο μάθημα της ελληνικής ΙΣΤΟΡΙΑΣ .

Διότι αν είχατε διαβάσει θα ξέρατε ότι αυτός που μας προσέβαλε πριν λίγα χρόνια σφαγίασε 55.000.0000 ανθρώπους στο όνομα της ιδία πολίτικης που εφαρμόζει ξανά η Ναζιστική Γερμανία.

Δεν ήταν τυχαίο αυτό που είχε πει Ουίνστον Τσώρτσιλ.

“Η Γερμανία ανά πενήντα χρόνια πρέπει να ισοπεδώνετε. Αυτή ξέρει το γιατί”.

Αν είχατε διαβάσει Ιστορία θα ξέρατε ότι:

“Οι Έλληνες πολεμούν ως ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες.”

Αν ήξερε Ιστορία ο ΑΝΟΗΤΟΣ όπου στο πρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού προσέβαλε ένα ολόκληρο λαό θα ήξερε, ότι το πουλόβερ του Γερμανικού άξονα άρχισε να ξηλώνετε από την Ελλάδα και ειδικότερα από την Κρήτη.

Αν ήξερε Ιστορία ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΌΧΙ μόνο δεν θα μας προσέβαλε αλλά θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για τις θηριωδίες όπου διέπραξαν στην Ελλάδα και τον λαό της.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Να σας θυμίσω ότι τώρα δεν είστε ο Αλέξης Τσιπρας, αρχηγός του Σύριζα. Είσαστε ο Πρωθυπουργός μια ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ χώρας, της Ελλάδος.

Ο λαός δεν σας έβαλε σε αυτήν την θέση για να αλλάξουν οι φάτσες στα κανάλια και στις καρέκλες.

Σας εμπιστεύτηκε για να σηκώσετε επιτέλους το ανάστημα της ποδοπατημένης ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σταθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ύψος όπου σας αρμόζει.

Καλή Λευτεριά Ελλάδα μου

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ