14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μια σωστή κίνηση: Ο Δήμος Χανίων ενισχύει τα Συσσίτια της Μητρόπολης με 640 κιλά κρέας

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου, στο πλαίσιο της δράσης της «Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Χανίων» προσέφερε 640 κιλά κρέας, για τις ανάγκες του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου.

Την δωρεά, την οποία εξασφάλισε ο Δήμος Χανίων με προμήθεια από τοπικό κρεοπωλείο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη ενώ κατά την παραλαβή παρών ήταν και Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ. Δαμασκήνος.

Ο Δήμος Χανίων αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, η οποία πέρα των 190 μερίδων που εντάσσονται στην προαναφερθείσα δράση προσφέρει ημερησίως άλλες 300 μερίδες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μέσω των ενοριών της, ενισχύει την παροχή του συσσιτίου και την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...