14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μπήκε φυλακή γιατί αντί για τατουάζ γιν – γιανγκ που του ζήτησε, της έφτιαξε ένα πέος

Ημερομηνία:

Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Μια νεαρή, 21 ετών, στην Αυστρία επισκέφθηκε ένα ερασιτέχνη καλλιτέχνη που ειδικευόταν στη δημιουργία τατουάζ και του ζήτησε να της σχεδιάσει στην πλάτη το κινέζικο σύμβολο γιν – γιανγκ.

Ο τεχνίτης της το σχεδίασε σ΄ένα χαρτί και τη διαβεβαίωσε πως αυτό που βλέπει αυτό θα της φτιάξει και στην πλάτη. Όμως την ώρα που ξεκίνησε να δημιουργεί στην πλάτη της κοπέλας αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει και αντί για το γιν – γιανγκ της ζωγράφισε ένα πέος κάτω από το οποίο έγραψε μια βρισιά.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο δικαστήριο, ανακάλυψε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε σπίτι της και κοιτάχτηκε στον καθρέπτη.

Ο καλλιτέχνης, επίσης 21 ετών, έπειτα από τη μήνυση που του υπέβαλε η συνομίληκή του εμφανίσθηκε στο δικαστήριο και όπως ήταν φυσικό ο δικαστής τον ρώτησε για ποιο λόγο ζωγράφισε το πέος στην πλάτη της γυναίκας για να λάβει την εξής απάντηση: «Γιατί έτσι».

Μετά από αυτή την απόφαση το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει ποινή κάθειρξης τρεισήμισι ετών σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...