14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μυστική επίσκεψη Βαρουφάκη στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Μυστική επίσκεψη στην Κρήτη φαίνεται ότι πραγματοποιεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης έφτασε σήμερα το πρωί με την μηχανή του στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής. Όταν βγήκε από το πλοίο έπαθε λάστιχο και χρειάστηκε να πάει σε κατάστημα ελαστικών για να το αλλάξει.

Αυτό τουλάχιστον καταγράφει ο φωτογραφικός φακός ενός πολίτη του Ηρακλείου ο οποίος έστειλε τις φωτογραφίες στο cretapost ενώ τις δημοσίευσε και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα δεν έλειψε να γράψει και το σχόλιο: «Μυστική επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη στην Κρήτη… τον έπιασε πισινό λάστιχο με το που έφτασε στο Ηράκλειο. Αν και το λάστιχο επισκευάστηκε επιμελώς… για καλό και για κακό….. αντικατέστησε και το μπροστινό».

Οι λόγοι που ήρθε ο κ. Βαρουφάκης στην Κρήτη αλλά και ο χρόνος που θα παραμείνει στο νησί δεν είναι κάτι που γνωρίζουμε.

Το αν πήγε βέβαια για διακοπές ή για πολιτικές συναντήσεις αυτό θα το δούμε και στην πορεία.

cretapost

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ