27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Σύλλογος Υπαλλήλων Αεροδρομίου Χανίων: Ανεπιθύμητοι όσοι πολιτικοί επένδυσαν στην υπόθεση του αεροδρομίου μετά το ξεπούλημά του

Ημερομηνία:

Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας  Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” μετά και την ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ αυτών και του αεροδρομίου Χανίων καταφέρονται ενάντια σε όσους πολιτικούς επένδυσαν στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση όμως ως μέλη του κυβερνώντος κόμματος δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίησή τους.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Αρμουτάκης και ο Γ.Γ. κ. Γεώργιος Βλαμάκης.

Σημειώνουν χαρακτηριστικά:

Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 98/17-08-15 της απόφασης του ξεπουλήματος των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ολοκληρώθηκε δυστυχώς από μια αριστερή;; κυβέρνηση, η παράδοση τους στους Γερμανούς.

Επισημαίνουμε σε όσους επένδυσαν προεκλογικά στην υπόθεση του αεροδρομίου και κατάφεραν τελικά να εκλεγούν, υφαρπάζοντας την ψήφο του Χανιώτικου λαού, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον χώρο του αεροδρομίου και επειδή σύντομα θα χρειαστούν και πάλι την ψήφο μας ας την αναζητήσουν από τώρα σε άλλους φιλικότερους χώρους.

Ωστόσο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξηγήσουν στον Χανιώτικο λαό γιατί δεν τήρησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους και κυρίως ποια «οφέλη» θα έχει ο νομός από την απόφαση του ξεπουλήματος της  κύριας πηγής εσόδων για την τοπική οικονομία.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...