15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέα ανατριχιαστική υπόθεση στην Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδερφή της γυναίκας του

Ημερομηνία:

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον εξ αγχιστείας συγγενή της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια.

Μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου έρχεται στο «φως», μετά από καταγγελία που έγινε στις Αρχές σε βάρος ενός Κρητικού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας φέρεται να είχε βιάσει επανειλημμένα ένα ανήλικο κορίτσι από το ευρύτερο οικογενειακό του περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, ο άνδρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου, αφού πριν λίγο καιρό η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε όσα συνέβαιναν στη δασκάλα της.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Τελικά ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα.

Όπως αναφέρει η μικρή στην καταγγελία, είχε πέσει θύμα βιασμού από τον εξ αγχιστείας συγγενή της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, η ανήλικη υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Τα προηγούμενα 24ωρα, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον άνδρα σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία και ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια Ηρακλείου.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τού άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Επισημαίνεται πάντως ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...