17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Νέο περιστατικό με αμερικανονατοϊκούς στα Χανιά – Εισβάλλανε σε δωμάτιο οικογένειας σε ξενοδοχείο – Τι λέει το ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Ένα ακόμα περιστατικό με προσωπικό των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών στα Χανιά. Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από στρατιωτικούς του αεροπλανοφόρου Τρούμαν και όπως είναι φυσικό, υπήρξαν και έκτροπα.

Μία τέτοια περίπτωση για την οποία έγινε και καταγγελία στην αστυνομία αφορούσε εισβολή αμερικανοΝΑΤΟϊκών σε λάθος δωμάτιο λόγω μέθης ( ; ) όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφοριες το κορίτσι ήταν μόνο του στο δωμάτιο αφού έλειπαν οι γονείς του ενώ οι αμερικανονατοϊκοί όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά ξάπλωσαν στο δωμάτιο τρομοκρατώντας το νεαρό κορίτσι.

Ως ήταν φυσιολογικό δημιουργήθηκε ένταση, ήρθαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με τα πράγματα να ξεφεύγουν με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Σημειώνουμε ότι στην εφημεριδα μας έφτασαν και άλλες αναφορές για απρεπείς συμπεριφορές μεθυσμένων αμερικανοΝΑΤΟϊκών.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ αναφέρει:

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καταγγέλλει την εισβολή και επίθεση αμερικανοΝΑΤΟϊκών, μελών του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Τρούμαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, χθες το βράδυ, όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια με την οικογένειά της.

Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, τραμπούκικων και επικυρίαρχων συμπεριφορών, στην πόλη μας, από ΝΑΤΟϊκά πληρώματα που έρχονται τάχα για αναψυχή, την ίδια στιγμή που προετοιμάζονται για πολεμικές επιχειρήσεις απανταχού στον πλανήτη και στη συγκεκριμένη περίοδο μπροστά στις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Αυτή είναι η «ασφάλεια» και η «προστασία» που παρέχει στον χανιώτικο λαό η πρόσδεση της χώρας μας στο άρμα του ΝΑΤΟ και η παροχή διευκολύνσεων μέσω της  βάσης της Σούδας! Έχουν ακέραιη την ευθύνη τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και οι προηγούμενες, αλλά και το σύνολο των αστικών κομμάτων, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη βάση και την πόλη μας σε κέντρο διερχομένων, απαιτώντας την ανοχή μας, στο όνομα των ματωμένων δολαρίων.

Καλούμε τον χανιώτικο λαό να καταδικάσει το γεγονός της επίθεσης σε έφηβη μαθήτρια και να φωνάξει «Ως εδώ!». Καμία ανοχή στους τραμπούκους του ΝΑΤΟ! Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς! Να κλείσει η βάση της Σούδας!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ