14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Νέο «χτύπημα» στον τουρισμό της Κρήτης – Ακυρώνει η TUI Αγγλίας όλες τις πτήσεις

Ημερομηνία:

Την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για την Κρήτη έως τις 26 Ιουνίου ανακοίνωσε η TUI Αγγλίας, εξέλιξη που δίνει ένα νέο «χτύπημα» στον τουρισμό του νησιού που επιχειρεί να ορθοποδήσει εν μέσω πανδημίας. Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος του της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου «Φιλοξένια» Γιώργος Χριστοδουλάκης.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι η τουριστική βιομηχανία της Κρήτης, στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στους Βρετανούς τουρίστες που παραδοσιακά προτιμούν το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Παρά το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί «τρέχουν» και στην Ελλάδα η άρση των περιορισμών παραμένουν από τη βρετανική κυβέρνηση και όλοι προσδοκούν ότι θα υπάρξει σύντομα μια αναθεώρηση που θα βάλει τη χώρα στην «πράσινη» λίστα.

Ο κ. Χριστοδουλάκης με δηλώσεις του στην κάμερα του Cretalive, σημειώνει ότι ο Ιούνιος κινείται με πτώση 70-80% σε σχέση με πέρυσι, κάνοντας λόγο για ένα «κακό Μάιο» και «στάσιμες κρατήσεις». Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στις ενισχύσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τα μικρά καταλύματα τονίζει πως «οι ιδιοκτήτες περιμένουν διακαώς τα χρήματα» και εκφράζει την ευχή «να δοθεί περαιτέρω στήριξη στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί».

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...