17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: Τα «Παπανδρεϊκά» στελέχη που εμπιστεύεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε τις προτάσεις του για την κοινωνική κατοικία, την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια.

Στην Συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε δίπλα του τον Σύμβουλο επί Οικονομικών Θεμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ηλία Κικίλια, τον Καθηγητή και Τομεάρχη Ενέργειας Χάρη Δούκα, και τον Πρώην Υπουργό Οικονομικών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Φίλιππο Σαχινίδη.

Πολιτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μία σημαντική συνέντευξη τύπου, η οποία έβαλε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, είχε μαζί του δύο «Παπανδρεϊκά» στελέχη. Ο λόγος για τους Φίλιππο Σαχινίδη και Ηλία Κικίλια. Οι δυο οικονομολόγοι έχουν τον σεβασμό όλων στο ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι δύο πρόσωπα που έχουν κυβερνητική θητεία.

Γνώστες του αντικειμένου θα δώσουν δίπλα στον πρόεδρο τους την «μάχη του συγκεκριμένου και του αυτονόητου». Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να εμπιστευτεί «Παπανδρεϊκά» στελέχη σχολιάζεται θετικά απ’ όλους στο ΠΑΣΟΚ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ηλίας Κικίλιας έχει αναλάβει το σχέδιο της Κοινωνικής Κατοικίας. Ένα θέμα που όπως σημειώνουν στην Χαριλάου Τρικούπη, πρώτο ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ