18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Νίκος Κοκλώνης: Είμαι εδώ να σας δώσω απαντήσεις – Δεν θα σας αφήσω να πειράξετε τους εργαζομένους μου

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση για το πόρισμα από την  Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και απάντησε στον αέρα του J2US.

Ήδη σχεδόν από την έναρξη του σόου, ο CEO της BarkingWell είχε προϊδεάσει το κοινό πως στο τέλος της βραδιάς θα μιλούσε ως… επιχειρηματίας.

Φτάνοντας προς το φινάλε, ο οικοδεσπότης του σόου πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στους τηλεθεατές ξεκαθάρισε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι ψευδείς και απηύθυνε παράκληση προς τους κακεντρεχείς του πληκτρολογίου να σταματήσουν να βάλλουν εναντίον μίας εταιρείας που απασχολεί 600 εργαζομένους που όλο αυτό το διάστημα αγωνιούν για τη δουλειά τους.

«Θέλω να σας πω ότι τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε ή που περιμένετε κάτι να γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζομένους που εργάζονται σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις άλλα αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

enikos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ