15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Να έχεις γενέθλια και να σου κάνει έκπληξη με τούρτα ο Κουτσούμπας | Βίντεο

Ημερομηνία:

Οι εκλογές τις 25ης Ιουνίου πλησιάζουν οπότε οι πολιτικοί αρχηγοί είναι στο πόδι, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της (δεύτερης) προεκλογικής τους εκστρατείας. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη 7 Ιουνίου μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Και τι καλύτερο από ένα γεύμα μετά από μία ομιλία; Τίποτα. Μετά τη συγκέντρωση, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ πήγε για φαγητό σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και εκεί, μεταξύ άλλων, βρισκόταν και μια παρέα γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός φίλου τους.

Δεν ήθελαν και πολύ.

Κάποιοι από την παρέα είδαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πλησίασαν και μοιράστηκαν μαζί του πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια έχει σε μεγάλη εκτίμηση και υποστηρίζει τον ΓΓ και το ΚΚΕ, και του ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι τους και να του κάνει έκπληξη. Με την τούρτα. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, λοιπόν, όχι απλά δέχτηκε, όχι απλά πήγε στο τραπέζι, αλλά πήγε και την τούρτα για να τη σβήσει ο φίλος του ΚΚΕ. Φυσικά, όλοι στην παρέα γέλασαν με το σκηνικό, ενώ ο 26χρονος που είχε τα γενέθλια δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει, βλέποντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα μπροστά του.

«Πρόεδρε, πρόεδρε» φώναζε η παρέα, Γενικός Γραμματέας είναι ο άνθρωπος, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα μείνουν στον 26χρονο αξέχαστα.

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis97pap

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...