13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

«Να το κάνουμε όπως η Τοσκάνη»: Προχωρά η τυποποίηση του ελαιολάδου με brand name Κρήτη

Ημερομηνία:

«Να το κάνουμε όπως η Τοσκάνη» λέει ο πρόεδρος της οργάνωσης Σταύρος Γαβαλάς

Την κατάλληλη στιγμή, στην καλύτερη χρονιά για το κρητικό ελαιόλαδο φτάνουν και τα καλά νέα για την τυποποίηση .

Στα χέρια της ΕΑΣΗ περνάει μετά απλό χρόνια, αύριο Τετάρτη, το τυποποιητήριο ελαιολάδου της οργάνωσης στη βιομηχανική περιοχή μετά από πολλές περιπέτειες και δικαστικές διαμάχες με τον ιδιώτη.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στα livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη, στο Θέμα Κρήτης 103,1 ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Ηρακλείου Σταύρος Γαβαλάς ο οποίος προανήγγειλε μια νέα εποχή για το λάδι στην Κρήτη , αυτό το χρυσάφι όπως είπε, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος !

« Με τις 9 ενώσεις του νησιού θα προχωρήσουμε σύντομα στην τυποποίηση ελαιολάδου με brand name Κρήτη πια και θα δώσουμε τον τόνο με τις δυνάμεις μας στην αγορά του ελαιολάδου. Να το κάνουμε όπως στην Τοσκάνη είναι το καλύτερο παράδειγμα», ανέφερε και μίλησε για την ευκαιρία που δίνει η φετινή παραγωγή ελαιολάδου .

«Δεν θυμάμαι ποτέ καλύτερη χρονιά από ποιότητα, παραγωγή και τιμή» είπε ο κ. Γαβαλάς και πρόσθεσε ότι δεν αρκεί η φετινή χρονιά να περιμένουμε να μην πάνε καλά οι ανταγωνιστές μας αλλά να προετοιμαστούμε να σχεδιάσουμε για το μέλλον .

Τέλος αναφέρθηκε στα ποιοτικά άλματα που έχουν γίνει στο κρητικό κρασί και με θλίψη στον άλλο “χρυσό” της Κρήτης που χάθηκε, δηλαδή τη σταφίδα

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...