19.8 C
Chania
Sunday, May 26, 2024

Νικόλαος Δρακάκης, υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ

Ημερομηνία:

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ πρόκειται να συμμετάσχει στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές με υποψήφιο βουλευτή Χανίων τον κ. Νικόλαο Δρακάκη.

Ο Νικόλαος Δρακάκης γεννήθηκε το 1957 στο χωριό Μεσκλά του νομού Χανίων και είναι πατέρας 4 παιδιών.

Μεγάλωσε λαμβάνοντας τα πρώτα του γράμματα, αλλά και τα βιώματα της αγροτοκτηνοτροφικής ζωής καιτης πολιτισμικής παράδοσης. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα Χανιά και το 1975 εισήχθηστην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τη λήψη του πτυχίουτου μέχρι σήμερα ασκεί την οδοντιατρική στο ιδιωτικό ιατρείο του στα Χανιά.

Με πρωτοβουλία του και με εξοπλισμό που παραχώρησε εις μνήμην της συζύγου του Γομπάκη Χριστίνας,λειτούργησε, μαζί με πολλούς οδοντιάτρους, οδοντιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης στη Σπλάτζια καιστην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων.

Μετέχει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, υπήρξε μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίωνκαι εκπρόσωπος του στην υπόθεση απόρριψης των χημικών όπλων της Συρίας στα ανοιχτά της Κρήτης.

Συμμετέχει σε θεατρικές ομάδες και σε ομάδες βιωματικής διδασκαλίας και διάδοσης του ριζίτικουτραγουδιού και σε πολλές εκδηλώσεις ως οργανωτής.

Συμμετείχε στον αγώνα των ιατρών και υγειονομικών κατά των παράνομων υποχρεωτικοτήτωνκαι των αναστολών εργασίας οι οποίες τους επιβλήθηκαν.

Κατά καιρούς αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο σε θέματα των παραπάνω ενδιαφερόντων του.

***

Η ΝΙΚΗ είναι μια εντελώς νέα πολιτική πρωτοβουλία, που επιχειρεί την αλλαγή στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα της πατρίδας μας με εντιμότητα και ειλικρίνεια, χωρίς να περιλαμβάνει στις τάξεις της παλαιούς πολιτικούς οποιουδήποτε κομματικού σχηματισμού. Ως «αντικειμενικό σκοπό» έχει θέσει την κατάργηση της κομματοκρατίας, δηλαδή της χρησιμοποίησης των κομμάτων για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων, καθώς και την επίτευξη μιας ελεύθερης Ελλάδας, με συνθήκες ευημερίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης για τον ελληνικό λαό.

Οι θέσεις της για τα επιμέρους ζητήματα – όπως η Οικονομία, η Παιδεία, η Εθνική Άμυνα, η Δημόσια Διοίκηση, η Εξωτερική Πολιτική κ.τ.λ. – δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Κινήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://nikh.gr/theseis.

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ

Τοπική Κοινότητα Χανίων

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαγουβάρδος: «Ερχεται το θερμότερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών»

Με το θερμόμετρο να έχει φτάσει ακόμη και τους...

Πανελλαδικές εξετάσεις: Πάνω από 68.000 οι εισακτέοι για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 – Το πρόγραμμα των μαθημάτων

Αρχίζουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, με τους υποψηφίους...

Eπίσκεψη στην Παλαιστίνη σήμερα ο Κασσελάκης – Θα βρεθεί σε Ιεροσόλυμα, Βηθλεέμ και Ραμάλα

Στην Παλαιστίνη θα βρεθεί σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος πέρα από την...