15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

ΝΟΔΕ Χανίων για την τοποθέτηση 40 γεννητριών της ΔΕΗ στον Αποκόρωνα: “Θα γίνουμε το ανάχωμα της νέας κυβέρνησης του τόπου”

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χανίων αναφέρει τα εξής για το θέμα της τοποθέτησης 40 γεννητριών της ΔΕΗ στον Αποκόρωνα:

Τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία Αποκορώνου αλλά και συνολικά τα Χανιά σε έντονο βαθμό, η τοποθέτηση των 40 κοντέινερ με γεννήτριες σε υποσταθμό της Δ.Ε.Η., ο οποίος βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Βάμου –Βρυσών, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή.

Η τοποθέτηση αυτή πραγματοποιήθηκε, εν αγνοία των πολιτών, αλλά και χωρίς να έχει κατατεθεί μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ώστε να μπορούν να αποφανθούν ασφαλή συμπεράσματα για το μέγεθος της επιβάρυνσης της περιοχής.

Σε κάθε άλλη περίπτωση  συνεπάγεται ότι θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος τραγικών επιπτώσεων στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μεγάλου αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ως Νομαρχιακή Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Χανίων, δεσμευόμαστε ότι την επομένη των εκλογών, θα γίνουμε το ανάχωμα της νέας κυβέρνησης του τόπου, ώστε να παρθούν όλες οι απαραίτητες νομικές και θεσμικές αποφάσεις για την επανεξέταση της τοποθέτησης και λειτουργίας τους στο συγκεκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...