12.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Νοσοκομείο Λαμίας: Αρνήτρια νοσηλεύτρια, θετική στον κορωνοϊο έτρεχε γυμνή με τον σταυρό στο χέρι

Ημερομηνία:

Μια 52χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου δημιούργησε τεράστια αναστάτωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το lamianow, μια 52χρονη, ασθενής με κορωνοϊό, νοσηλεύτρια του Ιδρύματος σε αναστολή -λόγω μη εμβολιασμού – που το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται στο Πέτρινο, βγήκε γυμνή στον διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν σε εξαλλη κατάσταση και κανείς δεν μπόρεσε να την περιορίσει μέχρι να ηρεμήσει. Το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό το οποίο βρισκόταν στο σημείο ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμήσουν και να περιορίσουν τις αντιδράσεις της γυναίκας η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και εκτός ελέγχου.

Αξίζει να σημεωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της ο οποίος νόσησε επίσης από covid νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διάσωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα.

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid 19 του Νοσοκομείου ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική. Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται…

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...