Τους Πανιώνιο, Λάρισα, Παλαιό Φάληρο και Νηρέα Γέρακα κληρώθηκε ν’ αντιμετωπίσει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES για την β’ φάση του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Απριλίου.
Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη τοποθετήθηκε σε έναν πολύ δύσκολο Όμιλο, παρόλα αυτά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στοχεύοντας στην κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων.
Αναλυτικά οι 4 Όμιλοι της β’ φάσης είναι οι εξής:
Α’ Αττικής: Πανιώνιος, Λάρισα, Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Χανίων, Νηρέας Γέρακα
Β’ Αττικής: Ολυμπιακός, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Χίος, Ηλιούπολη, Γλυφάδα
Γ’ Αττικής: Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη, ΟΥΚ Βόλου, Καλαμάτα, Εθνικός
Θεσσαλονίκης: Άθως Χαλκιδικής, Άρης Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος, Κέρκυρα, Κοζάνη
Η τελική φάση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-22 Ιουλίου ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου.
nox.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.