13.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

“Ντου” αγνώστων σε εκδήλωση της Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή

Ημερομηνία:

Διεκόπη προεκλογική ομιλία της υπουργού Ανάπτυξης Αννας Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή, όταν ομάδα περίπου 30-40 ατόμων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εισέβαλε στο χώρο της συγκέντρωσης και επιτέθηκε φραστικά εναντίον της υπουργού, ενώ εκτοξεύτηκαν και αντικείμενα.

Η κ. Διαμαντοπούλου, που εκείνη την ώρα μιλούσε ενώπιον περίπου 150 συγκεντρωμένων, πανεπιστημιακών και ανθρώπων της τέχνης.

Με δήλωσή της στο Twitter η κυρία Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι η εκδήλωση «πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι 30 άτομα προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Το πρόγραμμα συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά και απόψε και κάθε μέρα».

Και προσθέτει: «Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, από όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία.»

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίς προβλήματα, έγινε προεκλογική εκδήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Ηλιούπολη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...