16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: «Τον Κυριάκο να τον πιστεύετε … Ό,τι λέει το κάνει» – Γελοίο το video με τους Τούρκους που κολυμπούν

Ημερομηνία:

«Εγγύηση» ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ελληνικό λαό. Το λέει άλλωστε και η Ντόρα Μπακογιάννη

«Γενικώς τον Κυριάκο να τον πιστεύετε. Έχει το μεγάλο προσόν ό,τι λέει το κάνει, διότι αυτά που σκέφτεται αυτά λέει. Πως κάποια εποχή είχαμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι αν κάτι λεγόταν ήταν ψέματα, ε τώρα σας λέω ότι όταν κάτι λέγεται είναι αλήθεια».

Γιατί τα είπε όμως γελώντας αυτά θα αναρωτηθεί κανείς…

Γελοίο το video με τους Τούρκους που κολυμπούν

Σε άλλο σημειο της συνέντευξης η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την επικοινωνιακή πολιτική που επιλέγει η Τουρκία στα ελληνοτουρκικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως βρισκόμαστε ενώπιον μιας πολύ μεγάλης έντασης η οποία απορρέει από την αστάθεια στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν χάνει έδαφος στις δημοσκοπήσεις, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση μέσω επικοινωνιακών παιχνιδιών, τόσο δικών του, όσο και του Χουλουσί Ακάρ που προκαλεί την Ελλάδα ασταμάτητα.

Όπως τόνισε η βουλευτής της Κυβέρησης, οι Τούρκοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τον στρατό τους με τα ανταλλακτικά, γεγονός που τους κάνει μέχρι στιγμής να αρκούνται στα μεγάλα και βαρύγδουπα λόγια.

Η Τουρκία φαίνεται να ενοχλείται με την ενίσχυση της Ελλάδας με εξοπλιστικά προγράμματα αλλά και τις δυνατές συμμαχίες που χτίζει η χώρα μας, η οποία και είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο απέναντι στην γειτονική χώρα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Όσον αφορά το video με τους Τούρκους που κολυμπούν, η Ντόρα Μπακογιάννη το χαρακτήρισε ως γελοίο και ως κάτι που θα μπορούσε να κάνει ακόμη και ο εγγονός της.

Για αυτόν τον λόγο σημείωσε πως οι κινήσεις του Ακάρ είναι για εσωτερική κατανάλωση προκειμένου να ανεβάσει στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Τέλος, σχολίασε και την πιθανή ήττα του Ερντογάν σε αυτές, λέγοντας πως αποτελεί ελληνική φαντασίωση τα λεγόμενα πως κάτι τέτοιο θα ευνοούσε την χώρα μας, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα είναι ανοιχτή σε έναν πιθανό διάλογο, κάτι που όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ