31.8 C
Chania
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, 2026

Ντ. Μπακογιάννη στα Παχιανά: “Μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μπήκαν 15 δισεκατομμύρια στο ελληνικό χρηματιστήριο”

Ημερομηνία:

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες τα Παχιανά και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

«Στις επόμενες 12 ημέρες δουλεύουμε για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μπήκαν 15 δισεκατομμύρια στο ελληνικό χρηματιστήριο.  Εάν γίνουν νέες επενδύσεις, και οι μισθοί θα ανέβουν και νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν, ώστε να πάμε την Ελλάδα εκεί που ονειρευόμαστε» είπε η πρώην υπουργός και πρόσθεσε «προτεραιότητά μας είναι η μείωση της φορολογίας, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η ασφάλεια και η σταθερότητα στη χώρα. Θα δουλέψουμε μαζί για μία κοινωνία αξιών και κοινωνικής αλληλεγγύης, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Νέα Χώρα Χανίων και αναφέρθηκε στα εθνικά μας θέματα λέγοντας «Ζούμε σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τα εθνικά μας θέματα. Η Ελλάδα χρειάζεται μακροπρόθεσμη και σοβαρή στρατηγική απέναντι στη Τουρκία. Απαιτείται σταθερότητα και ένας καλός τιμονιέρης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί με υπευθυνότητα να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Κίσσαμος – Κολυμπάρι από 7 έως 17 Σεπτεμβρίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Β.Ο.Α.Κ. Χανίων από 7 έως 17 Σεπτεμβρίου 2026, κατά τις ώρες 22:00-06:00, στο τμήμα Κίσσαμος-Κολυμπάρι.

Σύλληψη 21χρονου για άγρα πελατών και παρεμπόδιση κυκλοφορίας στην Κίσαμο

Σύλληψη 21χρονου στην Κίσαμο Χανίων για άγρα πελατών και παρεμπόδιση κυκλοφορίας. Επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης συμμετέχει για 4η χρονιά στη 90ή ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, 5-13 Σεπτεμβρίου 2026. Στο Stand 46 του Κτιρίου 15 παρουσιάζει το αναπτυξιακό έργο στην Κρήτη.