21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ν. Ανδρουλάκης από Χανιά: Το λιγότερο ύποπτη η προσπάθεια υποβάθμισης από την κυβέρνηση της υπόθεσης παγίδευσης του κινητού μου

Ημερομηνία:

Στα Χανιά περιόδευσε το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και στελέχη του κινήματος συνομίλησαν με πολίτες και εμπόρους και έγιναν αποδέκτες της αγωνίας τους για το αυξημένο κόστος ζωής.

Απαντώντας σε ερώτηση για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι:

«δεν είναι προσωπικό ζήτημα αλλά ζήτημα Δημοκρατίας. Και είναι το λιγότερο ύποπτη η στάση του Μεγάρου Μαξίμου να προσπαθεί να υποβαθμίσει αυτό το ζήτημα διαχέοντας συνεχώς είτε από τα στελέχη της ΝΔ είτε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο fake news στην ελληνική κοινωνία.

Συνεχώς προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα. Σήμερα άκουσα να υποστηρίζουν ότι είναι μια απλή κυβερνοεπίθεση. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ξέρει πολύ καλά ο κ. Μητσοτάκης περί τίνος πρόκειται. Πόσο σοβαρή είναι η απόπειρα να γίνει ρομπότ το κινητό ενός υποψήφιου πολιτικού αρχηγού. Δεν περιμένω να μας πει η ΕΥΠ ότι δεν είναι πίσω από αυτά, από αυτή την προσπάθεια που υπονομεύει τη Δημοκρατία και τους θεσμούς. Περιμένω να μας πουν οι αρμόδιοι, η Δικαιοσύνη και οι μυστικές υπηρεσίες, ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες δόλιες πρακτικές που το επαναλαμβάνω, δεν είναι μια απλή συνακρόαση.

Είναι η προσπάθεια να καταγραφεί υλικό μέσα από την κάμερα, ακόμη και ηχητικά.Είναι πρωτοφανές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έχουν ελεγχθεί περίπου 250 κινητά Ευρωβουλευτών και δεκάδων συνεργατών τους και δεν βρέθηκε σε κανέναν τίποτα παρόμοιο. Να σταματήσει να λέει ψέματα ο κ. Οικονόμου που υποστήριξε προχθές ότι έγινε και σε άλλους. Να μας πει τα ονόματα ευθέως η ΝΔ, σε ποιους άλλους Ευρωβουλευτές που έγινε έλεγχος, βρέθηκε παρόμοιο λογισμικό» επιςήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε:

«Ας αφήσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει καλά τη δουλειά της. Είναι θέμα Δημοκρατίας. Δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αφήσει αυτή την ιστορία να περάσει έτσι. Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, ο λαός της Κρήτης, ο λαός των Χανιών είναι ένας δημοκρατικός λαός. Δώσαμε αγώνες για να έρθει η μεταπολίτευση.

Καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια για να πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πρακτικές συγκεκριμένων παρατάξεων της προηγούμενης δεκαετίας. Ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ως απλός Έλληνας πολίτης θα δώσω αγώνα για να μην επαναληφθούν αυτές οι χυδαίες πρακτικές στην πατρίδα μας, ώστε κάθε πολίτης να νιώθει ότι ζει ασφαλής και μεγαλώνει τα παιδιά του σε μια κανονική χώρα με ισχυρή δημοκρατία και σεβασμό στα δικαιώματα του ανθρώπου».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...