18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ν. Παρασκευόπουλος: Κανένας Έλληνας πολίτης δεν θα ήθελε μια κατάσχεση στο Γκαίτε

Ημερομηνία:

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος θεωρεί ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν θα ήθελε μια κατάσχεση σε ένα ιστορικό μορφωτικό-πολιτιστικό ίδρυμα, όπως το Ινστιτούτο Γκαίτε.

Η ανακοίνωση του υπουργού:

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος θεωρεί ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν θα ήθελε μια κατάσχεση σε ένα ιστορικό μορφωτικό-πολιτιστικό ίδρυμα, όπως το Ινστιτούτο Γκαίτε. Ούτε ο ίδιος θα το ήθελε, ούτε φυσικά διατύπωσε κάτι τέτοιο.

Η διαστρέβλωση της θέσης του οφείλεται στην επίκληση εκ μέρους του κ. Στ. Θεοδωράκη μιας εξ ορισμού αναπόδεικτης και ούτως ή άλλως ανύπαρκτης «διαρροής», την οποία ο ίδιος ο υπουργός κατ’ επανάληψη έχει διαψεύσει.

Οι πολίτες μπορούν οι ίδιοι να επιβεβαιώσουν την έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στο Ινστιτούτο Γκαίτε παρακολουθώντας την ομιλία του στη Βουλή που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ