17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ξενοδόχοι Ηρακλείου: Ένα πιθανό κλείσιμο μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης λόγω κρουσμάτων θα ήταν καταστροφικό για τους εργαζόμενους και την επιχείρηση”

Ημερομηνία:

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου απευθύνει έκκληση στους εργαζομένους του κλάδου να εμβολιαστούν για να σωθεί η παρτίδα του τουρισμού.

Σε σχετική ανακοινωση αναφέρει τα εξής:

“Με αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο επιδημιολογικό μέτωπο στο Ηράκλειο μας !

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου παρακολουθεί στενά τα στοιχεία από την έναρξη της τουριστικής σεζόν και προτρέπει το σύνολο των επαγγελματιών της φιλοξενίας να εμβολιαστούν το ταχύτερο, για να βελτιώσουμε την εικόνα αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλο αυτό το διάστημα ο προορισμός «Ηράκλειο.»

Δυστυχώς ο εμβολιασμός αποτελεί επιλογή και όχι υποχρέωση και βλέπουμε την εικόνα μας να τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν. Πολλοί από αυτούς είναι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας, έρχονται σε επαφή με επισκέπτες στη χώρα μας και καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες των επιχειρήσεων στις οποίες δραστηριοποιούνται και των συναδέλφων που εργάζονται δίπλα τους.

Ένα πιθανό κλείσιμο μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης εξαιτίας των κρουσμάτων θα ήταν καταστροφικό για το σύνολο των εργαζομένων και την επιχείρηση. Πρέπει πάση θυσία να το αποφύγουμε. Στις πύλες εισόδου της χώρας καταγράφεται ως σήμερα μόλις ένα 0,007% θετικότητας, ποσοστό εξαιρετικά χαμηλό. Αν αυτό το ποσοστό είναι μεγαλύτερο κατά την αναχώρηση ή στο διάστημα που θα ακολουθήσει, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουμε εμείς.

Φτάσαμε με κόπο ως εδώ, με στέρηση για όλους μας. Στέρηση Ελευθερίας, στέρηση πόρων, στέρηση ανθρώπινης επαφής. Πάμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Ελάτε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των εμβολιασμών και να περάσουμε το μήνυμα ότι το Ηράκλειο είναι ασφαλές. !!!

Με ασφάλεια να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας και με λεβεντιά να τους ξεπροβοδίζουμε! ”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ