13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ξεπέρασαν τις 500.000 οι εμβολιασμοί στην Κρήτη!

Ημερομηνία:

Έσπασαν το “φράγμα” των 500.000 οι εμβολιασμοί στην Κρήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε – μέσω ανάρτησης – ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου.

Συγκεκριμένα, συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί 508.521 εμβολιασμοί, με 231.001 να είναι ολοκληρωμένοι και 289.921 να αφορούν στη λήψη της 1ης δόσης.

Την ώρα που στην Κρήτη, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια εμβολιασμού των πολιτών με κινητές μονάδες ο κ. Αγαπίου τονίζει πως “η εμβολιαστική κάλυψη στην Ελλάδα και ειδικά στο νησί μας,είναι η πυξίδα λειτουργικότητας,βιοτικού και οικονομικού επιπέδου,στην προκειμένη προσπάθεια περισσότερο από κάθε άλλο διαφυλάσσει την ανθρώπινη Ζωή”.

Παράλληλα, υπενθυμίζει με νόημα ότι “περισσότερα από 100 εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο εμβολιάζονται κάθε χρόνο κατά ασθενειών, όπως η διφθερίτιδα, ο τέτανος, ο κοκκύτης, η φυματίωση, η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά και η ηπατίτιδα Β. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) , χάρη στον εμβολιασμό προλαμβάνονται κάθε χρόνο 2-3 εκατομμύρια θάνατοι σε όλο τον κόσμο”.

Δείτε την ανάρτησή του: 

cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...