14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ξουλίδου: Μου έδωσαν 3 εκατ. για να ψηφίσω για Πρόεδρο

Ημερομηνία:

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε πως στέλεχος της ΝΔ της πρότεινε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ της έγινε πρόταση με την οποία θα «έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα», είπε η Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στο Blue Sky, και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Επιπλέον η Σταυρούλα Ξουλίδου δήλωσε πως το εν λόγω στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς, επίσης βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Άμεσα στην εκπομπή παρενέβη ο Παναγιώτης Μελάς ο οποίος έκανε λόγο για «αισχρότητες, ψέματα και κακοήθειες». «Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», τόνισε.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8-PxGcXIPII”]

«Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι;» ρώτησε. «Στον αέρα δεν μπορώ να σας πω», απάντησε η Σταυρούλα Ξουλίδου.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1O-ZH0GUOgA”]

Στην σημείο αυτό παρενέβη και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε η βουλευτής του κόμματός του. «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά» ανέφερε, σημειώνοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8LtUyNgoNUM”]
  1. «Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία» είπε ο Πάνος Καμμένος και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...