20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σκουρλέτης: Κατασκευασμένο το email του fund Capital -Καμία σχέση με την πραγματικότητα

Ημερομηνία:

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με το email-φωτιά του fund Capital, στο οποίο τονίζεται ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει τους επενδυτές.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «κατασκευασμένο» το email και σημειώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Εχουμε πληροφορίες και ενδείξεις ότι πρόκειται για κατασκευασμένο mail από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε στο star.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι ο άνθρωπος που υπογράφει το email δεν παρέστη στην εκδήλωση.

«Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες και δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος ή αντιπρόσωπος του Capital στη συνάντηση με τους κ.κ. Μηλιό και Σταθάκη. Δεν υπήρχε στη συνάντηση ο συγκεκριμένος άνθρωπος», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σταθάκης: Δεν ήταν στη συνάντηση το στέλεχος του Capital 

Και ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους στο Λονδίνο τόνισε ότι ο Joerg Sponer, που φέρεται να υπογράφει το email-φωτιά, δεν ήταν καν στη συνάντηση στο Λονδίνο, ενώ σημείωσε ότι το ταξίδι ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν τέτοιες συναντήσεις, καθώς έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για τις θέσεις του κόμματος, ενώ, επισήμανε ότι τα όσα παρουσίασε με τον Γιάννη Μηλιό στο Λονδίνο δεν διαφέρουν από τις θέσεις του κόμματος στη ΔΕΘ και την Ουάσινγκτον.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι είπαν στους επενδυτές, ο κ. Μηλιός απάντησε ότι αυτό που τους εξηγήσαμε είναι το πρόγραμμα μας, το οποίο, επειδή είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης, είναι φιλικό προς μίας μακροχρόνια επενδυτική πολιτική.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...