21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Οι ασφαλίτικες πρακτικές της προβοκάτσιας και της δυσφήμησης του αγώνα των Ομίλων Επαναστατικής Θεωρίας και της κοινωνικής τους επιρροής δεν θα περάσουν!

Ημερομηνία:

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Ενημερώνουμε τα μέλη των Ομίλων Επαναστατικής Θεωρίας για ένα περιστατικό ηλεκτρονικής επίθεσης- ασφαλίτικης προβοκάτσιας που δέχθηκε η ιστοσελίδα των Ομίλων ( www.omilos.tuc.gr ) τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, στο forum που φιλοξενεί η ιστοσελίδα, σε θεματική της Φιλοσοφίας… αναρτήθηκαν σειρά αλλεπάλληλων εκατοντάδων συνδέσμων-απαντήσεων περιεχομένου παιδικής πορνογραφίας.

Οι γνωστές πρακτικές της ασφάλειας που αξιοποιεί ηλεκτρονικά μέσα «λογισμικού πολέμου» για την δυσφήμηση του αγώνα και των αγωνιστών δεν μας πτοούν ούτε μας εκπλήσσουν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό, (βλ. π.χ. τη δίωξη του σ. Παναγιώτη Βήχου: http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=435 )

Τα μέλη των Ομίλων Επαναστατικής Θεωρίας δηλώνουν την απερίφραστη απέχθειά τους για κάθε ταύτισή τους με ό,τι πιο αισχρό και αρρωστημένο υπαρχει! Και συνάμα διατρανώνουν την θέλησή τους να τσακίσουν όποιον ή όποιους χρησιμοποιούν ή σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τέτοιες μεθόδους…

Η προοπτική που εμείς πρεσβεύουμε δεν μπορεί παρά να γεννά όμορφους, υγιείς, ολόπλευρα ανεπτυγμένους και ευαίσθητους, πλούσιους ως προς την προσωπικότητά τους ανθρώπους, που έχουν ως βασικό περιεχόμενο της ζωής τους να συμβάλλουν τα μέγιστα (πρακτικά, επιστημονικά, καλλιτεχνικά) στην προσπάθεια της οικοδόμησης της αυθεντικά ενοποιημένης ανθρωπότητας, της κοινωνικοποιημένης ανθρωπότητας, του κομμουνισμού, όπου η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του καθ’ ενός είναι προϋπόθεση για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας όλων!

Διαμηνύουμε ξανά: Ότι δεν φοβόμαστε! Δεν μασάμε! Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Ο αγώνας μας θα μεγαλώνει ολοένα περισσότερο, κόντρα στο ρεύμα της υποταγής και του φόβου, και οι Όμιλοι Επαναστατικής Θεωρίας θα τσακίζουν διαμιάς κάθε ηλεκτρονική ή μη άθλια ασφαλίτικη προβοκάτσια!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σακελλαρίδης: Λούνα παρκ κερδοφορίας για εταιρίες ενέργειας και τράπεζες η Ελλάδα

Με στοιχεία προερχόμενα από την ΕΡΓΑΝΗ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ...

Κολούμπια: Έφοδος της Αστυνομίας και εκατοντάδες συλλήψεις – “Πολιορκείται” και το UCLA

Εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (30/4) στο...