23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι πολίτες απέτρεψαν 7 πλειστηριασμούς στα Χανιά

Ημερομηνία:

Οι δικηγορικοί σύλλογοι όλης της χώρας και στα Χανιά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έναντια στο νέο νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση ο οποίος με τρόπο πρωτόγνωρο και ανήκουστο και απαράδεκτο πλήττει τα δικαιώματα των πολιτών όσον αφορά τη τη διαδικασία των πλειστηριασμών όμως και οι πολίτες αντιστέκονται. Και στα Χανιά, και στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο κινητοποιούνται, αγωνίζονται και αποτρέπουν πλειστηριασμούς.

Στα Χανιά την Τετάρτη, πολίτες από όλο το αντιμνημονιακό φάσμα, συγκεντρώθηκαν όπως κάθε Τετάρτη στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια ενώ περίπου στις 16.30 κατευθύνθηκαν προς το Ειρηνοδικείο Χανίων όπου ξεκινούσε η διαδικασία.

Προς πλειστηριασμό τέθηκαν 7 ακίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, σε πλειστηριασμό τέθηκαν ένα οικόπεδο 1058 τ.μ. από την Εθνική Τράπεζα, ένα κατάστημα στην οδό Ιωνίας 58 τ.μ. από την Τράπεζα ALPHA, μία οικία στο Βαρύπετρο 180 τ.μ. από την Τράπεζα Χανίων, 2 διαμερίσματα (εξ αδιαιρέτου) στην Καλυβιανή από την Τράπεζα ALPHA, ένα οικόπεδο 120 τ.μ. με οικία 70 τ.μ. στην περιοχή Αζογυρές και ένα οικόπεδο 1.000 τ.μ. στον Αζογυρέ.

Με την παρουσία των πολιτών που λειτούργησε αποτρεπτικά όλοι οι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άκαρποι.

pleisthriasmos

Ανακοίνωση ΔΗ.ΠΑ.Κ.

Η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Χανίων, για πολλοστή φορά κάνει σαφές ότι είναι υπερκομματική κίνηση, κάτι άλλωστε που έμπρακτα αποδεικνύει από τη μέρα της ίδρυσής της.

Ωσ γνωστό, ήταν εκείνη που πριν τα όποια κόμματα, ξεκίνησε δράσεις κατά τωνπλειστηριασμών. Αν στην πορεία οι δράσεις αυτές έγιναν μαζικότερες με τη συμμετοχή πολύ περισσότερων πολιτών και κομμάτων, αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η ΔΗΠΑΚ είναι ή θα γίνει κόμματα, ή εκφράζει κάποιο κόμμα.

Αυτά, ως απάντηση στους συκοφάντες της, που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να κουβαλούν νερό στο μύλο της κατοχικής συγκυβέρνησης.

Υπερκομματική Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων κατά της Εξαθλίωσης και της νέας κατοχής.

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...