14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι Χίπις … ξανάρχονται – Στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς “Παραλία”

Ημερομηνία:

Τη συμπαράσταση του κόσμου, των ντόπιων, με στόχο να αναδειχθεί όσο γίνεται καλύτερα η ομορφιά του τόπου, και δη των Ματάλων αλλά και  ευρύτερα της νότιας Κρήτης, ζητά μιλώντας στο Cretalive, ο παραγωγός της Foss Productions, Στέλιος Κοτιώνης λίγο πριν ξεκινήσουν στην Κρήτη, τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειρά ” Η Παραλία” που έχει σκοπό να μας καθηλώσει!

Ο κ. Κοτιώνης επισήμανε ότι η συνεργασία τόσο με τον Δήμο Φαιστού όσο και με την Περιφέρεια Κρήτης είναι άψογη και πρόσθεσε ότι η παραγωγή επιθυμεί τη συμπαράσταση του κόσμου και την ενεργό συμμετοχή όποιων επιθυμούν να “μεταφερθούν” σε εκείνη την εποχή των Χίπις και να υποδυθούν κάποιους από αυτούς, με την κάλυψη των όποιων εξόδων για την ένδυση και το μακιγιάζ, από την ίδια την εταιρεία παραγωγής.

Η παραγωγή ζητεί επίσης, τη βοήθεια των ντόπιων για να βρεθούν και να συμμετέχουν στην ταινία … σκυλάκιαγαϊδουράκιαπρόβατακατσίκια και κότες… Ακόμη, ζητεί 1-2 καϊκια για ντεκόρ κι ένα για τα γυρίσματα.

Παράλληλα, ζητούνται επιπλέον τεχνικοί όπως μεταφορείς, ξυλουργοί, κομμωτές και μακιγιέρ

Οι περισσότεροι ηθοποιοί και συντελεστές “μετακομίζουν” σε λίγες μέρες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις 13 Οκτωβρίου, όπως έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με τον κ. Κοτιώνη και θα κινούνται μεταξύ Ματάλων και Ηρακλείου. Κάποιοι, ακόμη, θα ταξιδέψουν για το νησί μας στις 16 του μήνα.

Για αρκετές ημέρες, όλη η περιοχή των Ματάλων θα “ταξιδέψει” πολλά χρόνια πίσω στο ταραχώδες 1969. Σκοπός των συντελεστών να αναδειχθεί η αντίθεση της φιλελεύθερης παραλίας των Ματάλων και της τοπικής κοινωνίας, εκείνη την εποχή…

Είναι η πρώτη σεζόν από μία σειρά 120 επεισοδίων που θα προβάλλονται 2 φορές την εβδομάδα από την ΕΡΤ.

paralia1

Τα βασικά γυρίσματα θα γίνουν στην Κρήτη από 24 – 26 Οκτωβρίου.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Δανάη Μιχαλάκη γνωστή από την εμφάνιση της στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Στο πλευρό της θα δούμε τους Δημήτρη Μοθωναίο, τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη, επίσης τους Κώστα Νικούλι, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιάννη Κουκουράκη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Γιούλικα Σκαφίδα, την αξεπέραστη Μπέτυ Λιβανού και πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς.

Το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο “Το Κορίτσι με το σαλιγκάρι” ζωντανεύει στην μικρή οθόνη, για να μας ταξιδέψει σε μια παραλία… μοναδική!

Δείτε το τρέιλερ:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ