Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

19.9 C
Chania
Thursday, April 17, 2025

Οκτώ εταιρείες για τις σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη

Ημερομηνία:

Καλύτερα και τις πλέον αισιόδοξες προσδοκίες ήταν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανάθεση των αδειών έρευνας υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και στην Νότιο Κρήτη. Χθες στις τρεις μετά το μεσημέρι εξέπνευσε η σχετική προθεσμία και, όπως έγινε γνωστό, συνολικά οκτώ  μεγάλες εταιρίες εξειδικευμένες στον τομέα των σεισμικών ερευνών για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων, με παγκόσμια παρουσία και εμπειρία, κατέθεσαν προσφορές στο ΥΠΕΚΑ.

Πιο αναλυτικά οι οκτώ εταιρείες, έξι νορβηγικές, μία αμερικάνική και μία γαλλική που κατέθεσαν προσφορές είναι η TGS-NOPEC GEOPHYSICAL COMPANY ASA, η DOLPHIN GEOPHYSICAL, η ION GEOPHYSICAL CORPORATION, η SPEC PARTNERS LTD, η CGG VERITAS, η PETROLEUM GEO-SERVICES (PGS), η SPECTRUM GEO LIMITED, η FUGRO MULTICLIENT SERVICES AS.

Μέχρι τις αρχές Απριλίου θα έχουν αξιολογηθεί οι προτάσεις ώστε μέσα στο 2012 να αρχίσουν οι σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και στην Νότιο Κρήτη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ