15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οργή συγκεντρωμένων στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ – Κατέστρεψαν το στεφάνι του ΣΥΡΙΖΑ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, φοιτητές που έχουν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν αρχικά σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Επικράτησε ένταση προς στιγμήν με συνέπεια να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξουν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των ατόμων.

1.jpg

2.jpg

Όταν τελικά τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάφεραν να καταθέσουν το στεφάνι, οι φοιτητές το πήραν και το κατέστρεψαν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ