30.8 C
Chania
Monday, June 3, 2024

Ο “Αγώνας της Κρήτης” σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Ημερομηνία:

Kαθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2024. Είναι καιρός για περισυλλογή, για αναδρομή στις μέρες που πέρασαν και για εξέταση της πορείας που βρίσκεται μπροστά μας.

Aς μη σταθούμε στα λάθη και τις τύψεις που μπορεί να βαραίνουν τις καρδιές μας. Αντίθετα, ας θυμηθούμε τα μαθήματα που πήραμε.

Aς μην μας πτοούν το άγνωστο ή οι προκλήσεις που μπορεί να μας περιμένουν. Αντίθετα, ας προσεγγίσουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία, με την αποφασιστικότητα να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε ευκαιρία και να ζήσουμε κάθε μέρα στο έπακρο.

Γιατί είναι η παρούσα στιγμή που ζούμε πραγματικά, και είναι η παρούσα στιγμή που έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά, όχι μόνο στη δική μας ζωή αλλά και στις ζωές των γύρω μας.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ευγενικοί, πιο συμπονετικοί και πιο κατανοητικοί, επιδιώκοντας να χτίσουμε γέφυρες αγάπης και σύνδεσης αντί για τείχη διαίρεσης και εχθρότητας.

Ας έχουμε κατά νου τις ανάγκες των άλλων και ας χρησιμοποιήσουμε τα ταλέντα και τους πόρους μας για να υπηρετήσουμε και να εξυψώσουμε όσους είναι λιγότερο τυχεροί.

Και ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, όλοι μέρος της ίδιας ανθρώπινης οικογένειας, συνδεδεμένοι με τους δεσμούς της αγάπης και της συμπόνιας που ξεπερνούν τη φυλή, τη θρησκεία και την εθνικότητα.

Καθώς λοιπόν θα γιορτάσουμε την άφιξη του 2024, ας το κάνουμε με χαρά και ευγνωμοσύνη, με μια καρδιά γεμάτη ελπίδα και ένα πνεύμα γεμάτο αγάπη.

Είθε αυτό το νέο έτος να φέρει σε όλους μας τις ευλογίες της ειρήνης, της ευημερίας και της ευτυχίας, και είθε ο καθένας μας να βρει τον δικό του μοναδικό τρόπο να φέρει μια θετική αλλαγή στον κόσμο.

Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της καθημερινής εφημερίδας των Χανίων “Αγώνας της Κρήτης” σας εύχονται να έχετε μία Καλή Χρονιά, και μακάρι το επόμενο έτος να είναι γεμάτο αγάπη, χαρά, δύναμη για αγώνα για όλα τα καλά πράγματα που αξίζει να αγωνιστούμε.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωλεοποίηση Caretta caretta στην Παχιά Άμμο Σταυρός

Δεύτερη φωλιά θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta εντοπίστηκε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών...

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για 300.000 δικαιούχους

Σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 18:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών...