19.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ο Βαρβιτσιώτης επιβεβαιώνει το σχέδιο για διάθεση του μαξιλαριού των 37 δισ. ευρώ στις τράπεζες για λύση στο ζήτημα των κόκκινων δανείων

Ημερομηνία:

Μιλώντας στον ANT1, σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η ΝΔ σκοπεύει να δώσει το μαξιλάρι των 37 δισ. στις τράπεζες.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αρχικά υποστήριξε ότι η πιστοληπτική γραμμή στήριξης στην οποία αναφέρθηκε, χθες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου «δεν χρειάζεται» και ότι διαφωνεί με αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνέχεια όμως πρόσθεσε:

«Αυτό που είπε ο κ. Παπαδημητρίου είναι κάτι το οποίο, νομίζω, ότι το ακούνε όλοι πολύ σοβαρά. Κι αυτό λέει, ότι τα 37 δισεκατομμύρια που έχει παρκαρισμένα η χώρα στο Λουξεμβούργο αυτή τη στιγμή, να τα αξιοποιήσουμε για να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα το θέμα των κόκκινων δανείων».

Όταν τόσο ο Χρήστος Σπίρτζης από τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στο πάνελ, όσο και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης σημείωσαν ότι δεν μπορούν και πάλι τα λεφτά να δοθούν στις τράπεζες, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έλυσε το ζήτημα των κόκκινων δανείων, δεν υπάρχει φθηνός δανεισμός και επομένως το μαξιλάρι πρέπει να δοθεί γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να λειτουργούν οι τράπεζες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...