15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα video γεμάτο Κρήτη, με μήνυμα την επικοινωνία

Ημερομηνία:

Εντυπωσίασε η παρουσία του σπουδαίου Κρητικού καλλιτέχνη Βασίλη Σκουλά, σε ένα βίντεο υψηλής αισθητικής που δημιουργήθηκε από την εταιρία eartonservices με στόχο την επικοινωνία του μηνύματός της στο ευρύ κοινό.

Με κεντρικό λεκτικό τη φράση «ζωή στην επικοινωνία» η eartonservices, η εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, προβάλλει σε ένα καλαίσθητο βίντεο, έμπλεο τρυφερών συναισθημάτων την ανάγκη της επικοινωνίας για όλους προωθώντας την προτροπή του «να ζεις τη ζωή με όλες σου τις αισθήσεις» χωρίς αποκλεισμούς. 

Στο βίντεο κυριαρχεί η ατμόσφαιρα της Κρήτης. Ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας με ισχυρούς δεσμούς αγάπης μεταξύ τους, απολαμβάνει τη βόλτα του στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Εικόνες του εμβληματικού φάρου των Χανίων και των γύρω τοπίων μας ταξιδεύουν, όταν ξαφνικά ο άνδρας ακούει στο βάθος τη μελωδία από το μαντολίνο του νεαρού δεξιοτέχνη Μιχάλη Χαρκιολάκη. Είναι φανερό ότι κατακλύζεται από νοσταλγικές μνήμες που θέλει να τις μοιραστεί με τη σύντροφό του. Εκείνη, όμως, δεν μπορεί να ακούσει… Καλώντας την με σεβασμό και τρυφερότητα στο ταξίδι της επικοινωνίας, της προσφέρει το κουτί με τα ακουστικά της. Και τότε, ο δίαυλος της σύνδεσης με το ερέθισμα της μνήμης αποκαθίσταται και η γυναίκα ακούγοντας το μαντολίνο μπορεί να μοιραστεί το ταξίδι στον χρόνο που κάνει ο σύντροφός της. 

Μαζί με το ζευγάρι της ιστορίας, αναδρομή στο παρελθόν του, κάνει και ο θεατής, τότε που οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα από τα πρώτα γλέντια της κοινής τους πορείας. Στις εικόνες από το γλέντι αυτό δεσπόζει η μορφή του Βασίλη Σκουλά, ως μουσικός πρεσβευτής της Κρήτης αλλά και του ίδιου του μηνύματος της επικοινωνίας, αποκαλύπτοντας ποια ήταν τα συναισθήματα που ξεχείλισαν στη μνήμη του ζευγαριού.

Η σύμπραξη της eartonservices με τον Βασίλη Σκουλά για τη διάδοση του σημαντικού της μηνύματος ήταν απολύτως επιτυχημένη, με το αισθητικό αποτέλεσμα του βίντεο να ικανοποιεί όλους τους συντελεστές του.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της eartonservices:

eartonservices: Κεντρικά γραφεία

Κολοκοτρώνη 11, Σύνταγμα, ΤΚ 105 62, Αθήνα

Γιαμαλάκη 15Α, Ηράκλειο, TK 712 02, Κρήτη

eartonservices.com

Τηλ. 210 220 90 99

customerservice@eartonservices.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ