22.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος ήρθε στα Χανιά για τα εγκαίνια των νέων γραφείων, αλλά δεν επιτράπηκε να μπει λόγω περιοριστικών όρων για εγκληματική δράση

Ημερομηνία:

Τελικώς χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με μια μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση όπου πολίτες εξέφραζαν την αντίθεσή τους στη λειτουργία τους.

Στα Χανιά, για τα εγκαίνια ήρθαν τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι  Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος και Σωτήρια Βλάχου – χαρακτηριστικό αν μη τι άλλο της βαρύτητας που δίνουν στη δημιουργία γραφείων στον τόπο μας – αλλά τελικώς συμμετείχαν μόνο οι δύο, οι Μπαρμπαρούσης και Βλάχου. Αιτία; Το γεγεγονός ότι ο βουλευτής Αντώνιος Γρέγος έχει κατηγορηθεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής με την οποία του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, μεταξύ αυτών και η απαγόρευση απαγόρευσης συμμετοχής του σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, εντός ή εκτός των γραφείων αυτών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με εξαίρεση την είσοδο και παραμονή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προς άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων του

Ο Αντώνης Γρέγος, πριν γίνει βουλευτής ήταν πορτιέρης στα νυχτερινά μαγαζιά του Παναγιώτη Σαξώνη, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη μαζί με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για το «φαγοπότι» στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Αντώνης Γρέγος φέρεται να χρωστούσε πολλά στο σύστημα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Προσελήφθη ως «δικό μας παιδί» το 1991 στη θέση του διοικητικού γραμματέα με ειδικότητα στα οικονομικά, αν και τα τυπικά προσόντα του ήταν εκείνα του απόφοιτου της Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Νέας Μηχανιώνας, από όπου αποφοίτησε ως δόκιμος πλοίαρχος.

Στο βιογραφικό του επαναλαμβάνει συνεχώς την ειδικότητά του στα οικονομικά (;), ίσως γι’ αυτό ζήτησε και τοποθετήθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ωστόσο, κατά τη θητεία του δίπλα στον Σαξώνη στην Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου για πάνω από μία δεκαετία δεν αντελήφθη το παραμικρό για την υπεξαίρεση-μαμούθ, αναφέρει το iefimerida.gr.

Mε πληροφορίες από iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ