17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην θέση της Σκορδά και του Λιάγκα

Ημερομηνία:

Τα κρούσματα κορωνοϊού αυτή τη φορά χτύπησαν το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στα Κάπα Studios όπου στεγάζονται κι άλλες εκπομπές.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1, αποφάσισε να μην βγει το «Πρωινό» στον αέρα όλη την επόμενη βδομάδα και να μείνουν όλοι οι συντελεστές σε καραντίνα, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας κατά της covid-19.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπδάκη, θα βγει κανονικά αύριο, με τον ίδιο είτε να βγαίνει από το σπίτι του με link λόγω κακοκαιρίας, είτε από το πλατό. Ενώ η εκπομπή του φαίνεται να είναι και αυτή που θα καλύψει το κενό του «Πρωινού» πιθανότατα για όλη την εβδομάδα.

Η ανησυχία μάλιστα στα Κάπα Studios είναι μεγάλη καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, ενώ εκεί μπαινοβγαίνουν άνθρωποι από όλη σχεδόν την τηλεόραση.
Το ένα από τα κρούσματα έχει σχέση όχι μόνο με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά και με το σόου του «Your Face Sounds Familiar-All Star», του οποίου η πρεμιέρα μοιάζει να κινδυνεύει εκ νέου, καθώς και με άλλες εκπομπές επειδή πρόκειται για πρόσωπο του οποίου η ιδιότητα του επιτρέπει να συνεργάζεται και με άλλα κανάλια και να σχετίζεται και με άλλες παρουσιάστριες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...