23.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Ο Δήμος Πλατανιά στηρίζει και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη μεγάλη φιλειρηνική διαδήλωση στη Βάση της Σούδας

Ημερομηνία:

Οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), διοργανώνουν μεγάλη Παγκρήτια Κινητοποίηση στην Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα την Κυριακή 29 Μάη, με προσυγκέντρωση στις 12 μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Ο Δήμος Πλατανιάς είναι ο πρώτος δήμος στο νομό Χανίων που με απόφασή του δηλώνει τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις.

Όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά με την υπ’ αριθμ. 170/2016 απόφασή του κατά την Τακτική Συνεδρίαση της 13ης Μαΐου 2016, με ομοφωνία των παρόντων μελών του αποφάσισε την στήριξη της φιλειρηνικής εκδήλωσης των Επιτροπών Ειρήνης της Κρήτης και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην Παγκρήτια Κινητοποίηση για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, κατόπιν προσυγκέντρωσης στις 12.00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελεύθερος ο εξωτερικός φρουρός στις φυλακές Χανίων που περνούσε κινητά τηλέφωνα σε κρατούμενους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι, με απόφαση...

Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2024

Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας...