20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο ίδιος της ο σύζυγος; – Δεν πείθουν οι ισχυρισμοί του πιλότου – Οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε

Ημερομηνία:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγο της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου, δίπλα στο μωρό της, μέσα στο σπίτι της, να βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ κληθείς να απαντήσει σε νέα ερωτήματα που έχουν προκύψει, για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις.

Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να μην δίνει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, δείχνουν πως ο δολοφόνος της 20χρονης είναι ο ίδιος της ο σύζυγος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οι αντιφάσεις του συζύγου

Τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής:

-Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Αφαιρέθηκε πολύ νωρίτερα από τις ώρες που υποτίθεται ότι είχαν μείνει στο σπίτι οι «ληστές».

-Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

-Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι είχε διαταραχθεί

Επιπλέον, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να είχαν προβλήματα επί μήνες, με την Καρολάιν, το τελευταίο βράδυ πριν από τη δολοφονία να φέρεται πως έψαχνε στο booking ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Καρολάιν φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει μαζί με το μωρό, πράγμα που εκείνος δεν δεχόταν.

Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η Μαϊου η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους, στη σοφίτα της μεζονέτας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον  προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30, πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλασε μηνύματα, ενώ σε εκείνο το διάστημα τοποθετείται πλέον και η δολοφονία της Καρολάιν, καθώς το βιομετρικό της ρολόι καταγράφει περίπου σ’ αυτό το διάστημα απότομη αύξηση των καρδιακών της παλμών και μετά αυτή η ζωτική ένδειξη παύει.

"google ad"

Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης

Με τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη λόγω της αστυνομικής πίεσης και έπαιρνε μικρές ανάσες όταν διαρρέονταν πληροφορίες περί αλλοδαπών υπόπτων. Όμως η αστυνομία ωστόσο, ήταν πεπεισμένη ότι ποτέ δεν είχε γίνει ληστεία.

Ο σύζυγος φέρεται ότι μετά τη δολοφονία, άφησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του το μωρό τους, το οποίο βρήκε λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός. Παράλληλα, ενώ ισχυριζόταν ότι οι «ληστές» σκότωσαν και τον σκύλο, φαίνεται ότι πως ο σκύλος ήταν δεμένος από την κουπαστή στη σκάλα της μεζονέτας και κρεμάστηκε από το λουρί του πάνω στη φασαρία.

Νωρίτερα, ανακοινώσεις έγιναν από την αστυνομία για τα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε ο πιλότος σύζυγος του θύματος να παραβρεθεί στο μνημόσυνο στην Αλόννησο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και εν συνεχεία με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας εξήγησαν ότι η κινητοποίηση αυτή έγινε καθώς ο σύζυγος της Καρολάιν είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματοςχωρίς να δώσουν άλλες λεπτομέρειες.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης» τόνισαν χαρακτηριστικά σε ανακοινώσεις τους οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ.

Εντωμεταξύ, στα τρία κομβικά σημεία που έχουν προκύψει και τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξηγήσεων από τον πιλότο, φαίνεται να προστίθεται και ένα τέταρτο.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ