16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που έφαγαν το παιδί στην Κοζάνη ζητα αποζημίωση 200.000 ευρω από τη μητέρα!

Ημερομηνία:

Το ποσό των 200.000 ευρώ αξιώνει ο ιδιοκτήτης των οκτώ ροντβάιλερ από τη μητέρα του παιδιού στο οποίο τα εν λόγω σκυλιά κατάφεραν θανάσιμα χτυπήματα το 2016.

Ακούγεται παράδοξο αλλά είναι πραγματικότητα. Ο ιδιοκτήτης περνά στην αντεπίθεση και αφού κατηγορεί τη μητέρα για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση αξιώνει και το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Από την πλευρά του, ο νομικός που εκπροσωπεί την άτυχη γυναίκα καταγγέλλει ότι ο ιδιοκτήτης παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά την πελάτισσά του και ελέγχει σχεδόν την κάθε της κίνηση κάνοντας λόγο για εκφοβισμό.

Η άλλη πλευρά αρκέστηκε απλώς να επιβεβαιώσει ότι πράγματι έχει καταθέσει την αγωγή.

Το σκηνικό της θανάτωσης του μικρού παιδιού από τα ροντβάιλερ το Πάσχα του 2016 είχε συγκλονίσει την Ελλάδα και είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τι είχε συμβεί το Πασχα του 2016

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα.

Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

Ο εισαγγελέας Κοζάνης άσκησε αργότερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ. Στην κατάθεσή του ο 72χρονος ισχυρίστηκε ότι από τα 8 σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ που είχε τα τρία ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Τα σκυλιά, μετά το φρικτό περιστατικό, μεταφέρθηκαν στο τοπικό κυνοκομείο, όπου βρέθηκε η κάμερα του kozanimedia.gr. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ιστότοπος, βλέπουμε τα δύο ροτβάιλερ που σκότωσαν το άτυχο παιδί.

Μητέρα 5χρονου Στάθη Δε ζήτησε συγγνώμη

Η μητέρα του 5χρονου Στάθη, Αγάπη, λίγους μήνες μετα το περιστατικό είχε σπάσει τη σιωπή της και μέσω του δικηγόρου της κ. Ζήση Βρίκου δήλωνε την οργή της για όσα ακούστηκαν για το βασανιστικό θάνατο του παιδιού της, ενώ εκφράζει και το παράπονό της πως από τους ιδιοκτήτες δεν άκουσε μέχρι σήμερα μια συγγνώμη.

«Από την ημέρα  που είδα το παιδί  μου να ψυχορραγεί  μέσα στα δόντια αυτών των σκυλιών, έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτές τις σκληρές εικόνες και κάθε μέρα που περνάει καταρρέω. Δεν αντέχω να ακούω στα δικαστήρια ότι το παιδί μου έχασε τη ζωή του, στον κήπο της Εδέμ. Δίνουν ψεύτικη εικόνα για το μέρος στο οποίο το παιδί μου έχασε τη ζωή του. Δυο  τελάρα ήταν ως μέτρο προστασίας ανάμεσα στο παιδί μου και στα σκυλιά».

"google ad"

Η άτυχη μητέρα θυμάται όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι και «επιτίθεται» στους ιδιοκτήτες των σκυλιών για αυτά που υποστηρίζουν.

«’Όλα έγιναν μπροστά μου, εγώ προσπάθησα να σώσω το παιδί μου από τα δόντια τους και με τραυμάτισαν στα χέρια. Εγώ με τον σύντροφο μου πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο με πληγές και αυτοί τώρα δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη. Δηλώνουν ότι αρνούνται την ευθύνη τους και ότι τα σκυλιά έκαναν τη δουλειά τους ως φύλακες. Ούτε μια συγγνώμη για τη ψυχούλα που χάθηκε, τόσο βίαια».

Στα 35 της χρόνια η Αγάπη είδε να της στερούν ό,τι πιο πολύτιμο είχε στη ζωή. Το ίδιο της το παιδί, το μονάκριβο γιο της, Στάθη. Μια γυναίκα που έκτοτε κατέρρευσε ψυχολογικά και κλείστηκε στον εαυτό της ζώντας με τον εφιάλτη που της προκάλεσαν τρία ροτβάιλερ.

News 24/7

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ