22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Ο κακός χαμός χθες στα Μάταλα

Ημερομηνία:

Δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ και ο κόσμος καταφθάνει κατά χιλιάδες στα Μάταλα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Οι επισκέπτες έχουν κατακλίσει την παραλία απολαμβάνοντας το μπάνιο τους ενώ το campingείναι γεμάτο από κόσμο που χαλαρώνει στις σκηνές του. Οι δραστηριότητες έχουν ξεκινήσει από τις 13:00 το μεσημέρι με τη συμμετοχή του κόσμου να αυξάνεται συνεχώς. Bodyκαι facepainting, κατασκευή μουσικών οργάνων και χειροποίητες κατασκευές έχουν την τιμητική τους προσφέροντας στο κοινό την χαρά της δημιουργίας, της συλλογικότητας αλλά και της διασκέδασης.

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι CrossroadsTheBandπροσφέροντας δυνατές μουσικές στιγμές από το κλασσικό rockτων ΄60sκαι των ΄70s μέχρι το hardrockκαι heavymetalτων ΄90s. Για 4η συνεχομένη χρόνια το συγκρότημα ανέβηκε στο CaveStageτων Ματάλων ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες φίλους της rockμουσικής που βρισκόταν εκεί.

Από τις 18:15 το σκηνικόστα Μάταλα άλλαξε και στη σκηνή ανέβηκε ένα ταλαντούχο συγκρότημα, οι Kulamacustheband. Η θετική ενέργεια και το κέφι των πέντε καλών φίλων ξεσήκωσαν το κοινό του CaveStage ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη με το κοινό να χορεύει σε ρυθμούς swing, jazzκαι latin.

Σε ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης αλλά και διασκέδασης συνεχίστηκε το lineupτου Σαββάτου. Στην προσπάθεια τους να καλύψουν το τεράστιο έργο των Beatles, οι SgtPepper΄sBeatlesTributeBandανέβηκαν στη σκηνή των Ματάλων και ερμήνευσαν πασίγνωστα τραγούδια του σπουδαιότερου συγκροτήματος όλων των εποχών. Τραγούδιαόπως΄΄Shelovesyou΄΄, ΄΄TwistandShout΄΄, ΄΄Allyouneedislove΄΄,  δενάφησανασυγκίνητο τον κόσμο που με μια φωνή τραγούδησε μαζί με το συγκρότημα τις αξέχαστες επιτυχίες των Beatles.

Παράλληλα,η μικρή σκηνή των Ματάλων γέμιζε με κόσμο από τις 20:30 το απόγευμα απολαμβάνοντας των Αντώνη Βάμβουκα και τους Τρεις Λαλούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας όμορφες μουσικές στιγμές.

Λίγο πριν τα ρολόγια δείξουν 22:00ανέβηκε στη σκηνή ένα απο τα σπουδαιότερα ελληνικά συγκροτήματα, οι μοναδικοί Oniramaκαι αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια στην παραλία των Ματάλων ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο. Με απίστευτη διάθεση και γεμάτοι όρεξη οι Oniramaδημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα ενώ τα χειροκροτήματα, οι φωνές αλλά και ο χορός δεν σταματούσαν ούτε για μια στιγμή με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Με την προσέλευση του κόσμου να καταγράφει νούμερα τα όποια το Φεστιβάλ δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως τώρα, στη κεντρική σκηνή ανέβηκε ο ανεπανάληπτος, TonisSfinos.Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των Ματάλων σε συνεργασία με τουςPlaymates, την τσαχπίνα παιχνιδιάρα Λόλα και τη δίμετρη καραμελένια Μόνικα τραγούδησαν μαζί αξέχαστες επιτυχίες των ΄60s, ΄70sκαι όχι μόνο ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη.Με το αστείρευτο χιούμορ του σε συνδυασμό με την έντονη σκηνική του παρουσία κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Το πάθος του κόσμου κράτησε τονToni και την παρέα του στη σκηνή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σφραγίζοντας με το καλύτερο τρόπο τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ.

Δείτε φωτός:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στο UCLA: Επίθεση της Αστυνομίας σε χιλιάδες διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες | Ζωντανή μετάδοση

Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου της...

O Μαζωνάκης τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του...

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...