15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Κουρτουά έκανε πρόταση γάμου και ήρθε στα Χανιά: Η εντυπωσιακή σύντροφος του τερματοφύλακα της Ρεάλ

Ημερομηνία:

Τα Χανιά επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά.

Μόλις μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι, όπου η ομάδα του στέφτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο ίδιος MVP, ο Τιμπό Κουρτουά έφτασε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, ο πανύψηλος τερματοφύλακας της “Βασίλισσας” έφτασε στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” με ιδιωτική πτήση λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του, το μοντέλο από το Ισραήλ Μισέλ Γκέρζιγκ.

Χαμογελαστός και φιλικός ο Τιμπό Κουρτουά δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ιωνίας Χανίων, Γιώργο Στυλιανουδάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για την εμφάνιση του στον τελικό του champions League.

Άλλωστε αυτές οι αποκρούσεις του 30 χρόνου Βέλγου έδωσαν ουσιαστικά το τρόπαιο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και στον ίδιο το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του ματς.

Η πρόταση γάμου σε ρομαντικό σκηνικό

Ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένος είναι και δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο instagram. Πριν από λίγες ώρες άλλωστε, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στην Ιταλία.

“Ναι, σε μια ζωή μαζί σου” έγραψε στη λεζάντα.

Ο Κουρτουά ανακοίνωσε δημόσια τη σχέση με το μοντέλο πέρυσι.

Η σύντροφός του δημοσιεύει όμορφες φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους, καθώς το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και τους εξωτικούς προορισμούς.

"google ad"

enikos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ