21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά με τη “ΝΙΚΗ”

Ημερομηνία:

Ο Χανιώτης καρδιολόγος Μανώλης Αλιφιεράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως βουλευτής με το κόμμα “ΝΙΚΗ”.

Όπως αναφέρει σε σχετικό μήνυμα:

“Πιστός στις θέσεις μου για την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα συντάσσομαι στην προσπάθεια αυτού του κόμματος για δυνατή είσοδο στη Βουλή και σας καλώ να μας στηρίξετε σε αυτό τον αγώνα.”

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης είναι Ιατρός καρδιολόγος με έδρα τα Χανιά, κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων, με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο με διεθνή αναγνώριση.

Εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου Χανίων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και από το 2005-2011 Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Χανίων.

Έχει κάνει μελέτες για τις ωφέλειες της Κρητικής διατροφής καθώς και την σημασία της για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, αποτελεί Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου για την Ελληνική γλώσσα ενώ υπήρξε Δημοτικός σύμβουλος Χανίων την τετραετία 2006-2011 και παράλληλα πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης αλλά και Ραδιοφωνικός παραγωγός της ιατρικής εκπομπής του “Ράδιο Μαρτυρία” της τοπικής εκκλησίας από το 1999-2006, καθώς και μέλος της επιτροπής βιοηθικής της εκκλησίας της Κρήτης .

Μιλά τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά-Γαλλικά-Ιταλικά ενώ είναι έγγαμος με δύο γιούς

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...