20.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Ο Μητσοτάκης στην ομιλία του για την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία θα μιλά για τον… ΠΑΟΚ!

Ημερομηνία:

Αυτή η χώρα έχει φαίνεται να πέσει πολύ πιο χαμηλά…

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά τη συζήτηση για την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία η οποία χαρακτηρίζεται από πολλούς αντισυνταγματική και έξω από  κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, θα μιλά για τον …ΠΑΟΚ και την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να τον σώσει από τον υποβιβασμό!

Η ομιλία αναμένεται να γίνει στις 18:30, και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πρωτοβουλίες για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρωθυπουργός θα αναλύσει το σκεπτικό αναφορικά με την περιβόητη τροπολογία που καταργεί τον υποβιβασμό σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας και φαίνεται πλέον πολύ πιθανό να ανακοινώσει διακοπή του πρωταθλήματος. Αν αυτό γίνει, μένει να δούμε αν θα ισχύσει από την προσεχή αγωνιστική ή από την επόμενη εβδομάδα.

Όλα αυτά, βέβαια, είναι πληροφορίες και σενάρια, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο Μητσοτάκης θα μιλήσει το απόγευμα για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Μένει να δούμε αν θα ανακοινώσει διακοπή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ