14.8 C
Chania
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξηγεί γιατί η κυβέρνηση δεν κατέθεσε χθες την πρόταση

Ημερομηνία:

«Ήταν προειλημμένη η απόφαση να παρουσιαστούν μόνο προφορικά οι ελληνικές θέσεις σήμερα», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star και πρόσθεσε:

«Και αυτό γιατί υπήρχε ο κίνδυνος μια γραπτή πρόταση της Αθήνας να απορριφθεί από το Eurogroup και επομένως να μην υπάρξει στη συνέχεια η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης.

Αν απέρριπτε το Eurogroup την ελληνική πρόταση δεν θα υπήρχε θέμα συζήτησης στη συνέχεια για τη Σύνοδο Κορυφής. Και ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να γίνει αυτή η Σύνοδος Κορυφής».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IdRZzYt6PFk”]

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις

«Μην τους αφήνεις!  Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου!», προτρέπει τους...

Και το ΕΛΚ «αδειάζει» τον Τραμπ για το Ορμούζ

Μετά τους ΥΠΕΞ της ΕΕ, που είπαν «όχι» στο...

Στον αέρα το «Εξοικονομώ 2025» – Κίνδυνος απώλειας ευρωπαϊκών πόρων λόγω μηδενικής απορρόφησης

Μηδενική απορρόφηση παρουσιάζει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2025» και ενώ όλα...

«Όλοι Μαζί Μπορούμε»: Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στην πανελλήνια δράση δενδροφύτευσης στον Καλαθά

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στην πανελλήνια δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με δενδροφύτευση στον Καλαθά στις 22/3. Σημείο συνάντησης το 3ο Νηπιαγωγείο, οδός Πιστολάκη.