Λιου: «Γεωπολιτικό λάθος» η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας – Μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος

Κανένα σχόλιο

Αφού τόνισε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους, η οποία απειλεί να οδηγήσει την Αθήνα εκτός ευρωζώνης, ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «το άγνωστο, το οποίο είναι κίνδυνος για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία»

Σαφές μήνυμα προς την Ευρώπη ότι το να επιτρέψει μία χρηματοπιστωτική και οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα θα ήταν «γεωπολιτικό λάθος» έστειλε την Τετάρτη η κυβέρνηση Ομπάμα.

Απηχώντας τις ανησυχίες του ΔΝΤ, ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζακ Λιου προειδοποίησε ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και επεσήμανε τη «βαθιά» απροθυμία μεταξύ ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών να αντιμετωπίσουν το ζήτημα.

"Sponsored links"

Αφού τόνισε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους, η οποία απειλεί να οδηγήσει την Αθήνα εκτός ευρωζώνης, ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «το άγνωστο, το οποίο είναι κίνδυνος για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία».

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live