25.8 C
Chania
Friday, June 28, 2024

Ο Ορειβατικός από τις Καρές στο φαράγγι Σκοτεινής

Ημερομηνία:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη δραστηριότητα, για την πραγματοποίηση πεζοπορίας στην διαδρομή Καρές – Φα-ράγγι Σκοτεινής – Παϊδοχώρι, στην επαρχία Αποκορώνου, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το ορεινό χωριό Καρές Αποκορώνου και η διαδρομή κινείται σε κοίτη ποταμού, είναι ελαφρώς κατηφορική, σε ορισμένα σημεία δε, γίνεται δύσβατη και η διάρκεια της υπολογίζεται περίπου στις τέσσερεις ώρες. Η μονοήμερη αυτή δραστηριότητα θα γνωρίσει στους συμμετέχοντες την όμορφη αυτή ημιορεινή δα-σωμένη περιοχή του νομού μας, όπου στις πλαγιές του φαραγγιού επικρατεί πυκνή βλάστηση και δίνει ιδιαίτερη ομορφιά στην πορεία. Στην επιστροφή θα κάνουμε στάση για ξεκούραση, μπάνιο και φαγητό στην Αλμυρίδα. Η πεζοπορία στη συγκεκριμένη διαδρομή γίνεται για πρώτη φορά από τον Σύλλογο.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30, κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Νεκτάριος Τζεγιαννάκης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί κι εμείς χορεύαμε με χορηγία των οχτρών!

Της Κατερίνας Κορρέ Μοιάζει απίστευτο. Κι όμως... Στο Αρκάδι, σε απόσταση...

22 ακόμα μετανάστες έφτασαν στη Γαύδο

Με τις μεταναστευτικές ροές να συνεχίζονται αμείωτες στη νότια...

Ρέθυμνο: Παρουσιάστηκε η βιογραφία του αγωνιστή κομμουνιστή καπετάν Σφακιανού

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος...