18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Ο πατέρας μου ήταν στη ζούγκλα”: Το πρώτο βιβλίο που μόλις το διαβάσεις μπορεί να γίνει ξανά δέντρο! | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ένας μικρός εκδοτικός οίκος στην Αργεντινή δημιούργησε ένα βιβλίο που μπορεί, αφού τελειώσει η ανάγνωσή του, να φυτευτεί και να γίνει ξανά δέντρο.

Ο εκδοτικός οίκος, Pequeño Editor, λέει ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που επιστρέφει στη φύση και είναι το πρώτο βιβλίο που μπορεί να φυτευτεί αφού το διαβάσετε.

Το έργο, που ονομάζεται Tree Book Tree, χρησιμοποιεί το χαρτί χωρίς οξέα εμποτισμένα με σπόρους Jacaranda, είδος δέντρου της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Τυπώνεται από βιοδιασπώμενο μελάνι.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι “Mi papá estuvo en la selva” (Ο πατέρας μου ήταν στη ζούγκλα), των Gusti Llimpi και Anne Decis. Είναι η αληθινή ιστορία ενός νεαρού αγοριού στη ζούγκλα του Εκουαδόρ.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xgy2a9tFSPU”]

apenantioxthi.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ