25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Ο Πολάκης απαντά για τον ιδιοκτήτη συνεργείου μοτοποδηλάτων που διορίστηκε αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Σαντορίνης: Είχε απολυθεί από την «Ελευθεροτυπία» και έπρεπε να ζήσει

Ημερομηνία:

Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν για τον «άνθρωπο» που διόρισε στο Νοσοκομείο Σαντορίνης ως «δικό» του έδωσε, μέσω Facebook, o αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Όπως αναφέρει, ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος είχε συνεργείο μοτοποδηλάτων (και όχι βουλκανιζατέρ όπως ανέφερε η εφημερίδα “Δημοκρατία”) επειδή είχε απολυθεί από την “Ελευθεροτυπία” και έπρεπε να ζήσει. Να σημειώσουμε ότι στην “Ελευθεροτυπία” δούλευε ως κλητήρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, «δεξί χέρι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, έχει διοριστεί ως εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ, με αρμοδιότητα αντιπροέδρου στο ΓΝ Θήρας στη Σαντορίνη. Ο διορισμός μάλιστα έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Η αμοιβή του κ. Πανοτόπουλου είναι 3.897 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Εκτός από το ύψος των αποδοχών, εντύπωση προκαλεί το βιογραφικό του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Έως και το 2012 διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 που ο κ. Πολάκης ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας διορίστηκε στο πολιτικό του γραφείο με απόφαση ανηρτημένη στη Διαύγεια στις 24 Μαρτίου 2017.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ